3D krugovi u žitu - tko je autor?

Prije nekoliko dana u okolici Londona osvanuo je još jedan krug u žitu. No ovaj je veoma neobičan, gledan iz zraka stvara iluziju da se radi o trodimenzionalnom objektu.

Vrlo sofisticiranog dizajna, ovaj 70 metara širok prikaz u žitu zasad nema potpisnika. Dio lokalnog stanovništva, naravno, sve slične događaje i djela pripisuje posjetiteljima iz svemira i NLO-ima. Što i nije čudno s obzirom na to da je to područje poznato kao prijestolnica NLO-a u Velikoj Britaniji.

Naime, u posljednjem se desetljeću broj viđenja neidentificiranih letećih objekata drastično povećao isto kao i broj krugova u žitu.

Većina ljudi ipak nije dignula paniku, piše Daily Telegraph. Ako je itko očekivao da je spomenuti prikaz u žitu poruka NLO-a, vjerojatno će se razočarati. A ni to nije ništa čudno kad se uzme u obzir da su prije desetak godina dvojica šaljivaca, Doug Bower i Dave Chorley, priznala da su u području Westminstera napravili više od 200 krugova u žitu. Bilo kako bilo, ovo 3D umjetničko djelo u žitu fascinantno je samo po sebi, bez obzira na to tko je njegov autor!


U videozapisu pogledajte umjetnost Douga i Davea i provjerite bi li njihovi krugovi u žitu uspjeli i vas prevariti...

Doug i Dave stvorili su više od 200 "krugova u žitu"