Prve fotografije novog "Harryja Pottera"

Warner Bros objavio je prve fotografije iz filma Harry Potter i Darovi Smrti i upravo su onakve kakve ste očekujete od filma koji treba izaći tek za godinu dana. Na fotografijama se vide samo glumci i ništa više. Ipak su ih fanovi dočekali s oduševljenjem.

Za filmove s velikim brojem obožavatelja, kakav je i Harry Potter, filmski studiji pokušavaju što prije izaći s materijalom kako bi podsjetili publiku na film i držali ih u neizvjesnosti.

Ovakvi filmovi najviše se oslanjaju na postprodukciju, gdje se slika kompjutorski obrađuje i gdje se, pogotovo u ovom slučaju, događa magija.

Još jedan razlog veselju obožavatelja malog čarobnjaka izjava je redatelja posljednjih dvaju filmova Davida Yatesa za novine.

Osjećat ćete se kao da se to stvarno događa. Idemo s verite pristupom. Udaljeni od Hogwartsa, junaci su kao izbjeglice u bijegu. U stvarnom su svijetu, gdje su suočeni sa stvarnim opasnostima, bez zaštite dobrih čarobnjaka Hogwartsa. Odmičemo se od magije i dovodimo više stvarnosti u cijelu priču, izjavio je Yates.