Mentori showa 'The Voice' nekim su kandidatima ponudili suradnju

Ostvarivši rekordnu gledanost, prva epizoda dvoboja showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske bila je najgledaniji program prošle subote.

Prve duele premijerno u subotu te reprizno u nedjelju pratilo je mnoštvo gledatelja HRT-a, njih gotovo milijun i 150 tisuća.

Sjajni mladi hrvatski talenti glasom i izvedbama sve više oduševljavaju gledatelje, a mentore Indiru Levak Jacquesa Houdek, Ivana Dečak i Tonyja Cetinskog stavljaju u teške situacije i pred nemoguće odluke – tko ide dalje!

Riječ je o već sada izvrsnim pjevačima pa su ponovno presuđivale nijanse. Nekima od njih, bez obzira na to što nisu pobijedili u dvobojima, mentori su već sada ponudili suradnju. Naime, dvoje dobrih prijatelja, Daniel Jurišević i Melanija Purić, u dvoboju su se morali natjecati u izvedbi pjesme Pink i Natea Ruessa Just give me a reason.

Njihov mentor Ivan odlučio je da natjecanje nastavlja Daniel. Jacques je tada Melaniji ponudio mjesto prateće pjevačice u svom bendu, a Indira da snime duet. Andrija Kovačević i Sara Barbarić iz Tonyjeva tima zajedničkim su snagama spektakularno interpretirali pjesmu It's only love Bryana Adamsa i Tine Turner. Tony je odlučio da s njegovim timom dalje ide Sara, ali Andriji, čija ga dobrota i privrženost ljudima oduševljava, predložio je da zajedno snime pjesmu.


Mentori (Foto: Dario Njavro)

The Voice – Najljepši glas Hrvatske - u subotu nastavak dvoboja

Kandidatima nije bilo lako slaviti pobjedu u dvoboju jer ona znači rastanak s partnerima s kojima su se, pripremajući se za nastup, zbližili i sprijateljili. Iz Ivanova tima uz Daniela je mjesto u daljnjem natjecanju, emisijama uživo, osigurao Dario Došlić, dok je iz Tonyjeva tima uz i Saru prošao i Jure Brkljača. Pobjednice prvih dvoboja bile su i Bruna Oberan iz Indirina te Ema Gagro iz Jacquesova tima.

Nakon prve emisije dvoboja imali smo priliku vidjeti koliko je mentorima teško odlučiti koga od kandidata odabrati, a s kim se rastati. Sjajno su ih usmjerili kako najbolje iskoristiti glasovne sposobnosti, a kandidati su pokazali koliko su napredovali. Da donošenje odluka može biti samo još teže, vidjet ćemo i u drugoj emisiji dvoboja u subotu, 28. veljače, na Prvom programu HTV-a od 20.10.

Do tada The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, TwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.