Svi mentori u emisiji 'Subotom ujutro'

U subotu će se u emisiji Nevene Rendeli Subotom ujutro okupiti svi mentori. Gledatelje će pozdraviti sa zagrebačkog Cvjetnog trga. Zajedno će ih pozvati da iste večeri budu uz Hrvatsku televiziju i prvu od četiri emisija dvoboja showa The Voice.

Podsjetimo, nakon prošlotjedne, najgledanije, pete emisije audicija showa, sutra slijedi prva emisija dvoboja. Mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak popunili su svoje timove i pripremili natjecatelje za dvoboje. U tome su im pomagali savjetnici.

U iduće četiri emisije dvoboja morat će donijeti teške odluke – s kojih šestero kandidata nastaviti natjecanje, a s kojima se rastati. Rastanak će, osim mentorima, teško pasti i samim kandidatima jer su se međusobno povezali i sprijateljili.

Tijekom dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Duel se odvija u pravom ograđenom ringu, poput boksačkog, u kojem kandidati snage odmjeravaju pjevanjem. Odmah nakon izvedbe dueta mentor mora izabrati koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja - uživo!Koga su spojili u duete i tko nastavlja natjecanje mentori u navedenim gostovanjima ipak neće otkriti. To ćemo saznati u subotu 21. veljače na Prvom programu od 20.10.

Do tada The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, TwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske
natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

A u emisiji Hrvatska uživo gostovali su mentori natjecatelja Toni Cetinski i Ivan Dečak. Snimku gostovanja pogledajte u videoprilogu.