Udala se Cameron Diaz

Popularna glumica Cameron Diaz (42) udala se za svog zaručnika, 35-godišnjeg pjevača grupe Good Charlotte Benjija Maddena.

Intimna svečanost organizirana je u njihovu domu u Los Angelesu, rekao je za People njihov glasnogovornik. Par je za američki časopis naglasio kako je presretan što novo zajedničko putovanje započinje u krugu članova obitelji i najbližh prijatelja. Oboma je ovo prvi brak.

Holivudska glumica i glazbenik upoznali su se u svibnju 2013., a zaručili su se prije Božića. Među stotinjak uzvanika na vjenčanju su bile glumice Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Natalie Portman i Diazina vrlo bliska prijateljica Drew Barrymore te Maddenov brat blizanac Joel, također član benda Good Charlotte i njegova supruga Nicole Richie.

Cameron Diaz postala je poznata poslije uloge u filmu Maska. Glumila je i s Drew Barrymore i Lucy Liu u filmu Charliejevi anđeli (2000.) te u filmovima Svi su ludi za Mary (1998.), Knight and Day (2010.), The Green Hornet (2011.), Bad Teacher (2011.) i The Other Woman (2014.).