Princ Harry - "majstor" u izradi zahoda

Princ Harry je postao majstor u izradi zahoda tijekom svoje ekspedicije na Južni pol, otkrio je jedan njegov kolega iz ekipe.

Tijekom konferencije za novinare u Londonu sa sudionicima ekspedicije na Antarktici, jedan od njih, glumac iz serije "The Wire" Dominic West opisao je ekipni duh princa. On se specijalizirao za izradu zahoda. Izrađuje ih od blokova i oprema čak i držačem papira te je zaključio kako je riječ o "kraljevskim zahodima u svakom pogledu".

Harry (29) je postao prvi član engleske kraljevske obitelji koji je stigao u prosincu na Južni pol. Također, pokrovitelj je udruge koja je organizirala ekspediciju "Walking With The Wounded" koja skuplja novac za pomoć ranjenim vojnicima za povratak u civilni život.

Princ je rekao da se nada da će ta ekspedicija podsjetiti sve da je moguće sve ono što želimo. Dodao je da će dokumentarni film o ekspediciji biti prikazan u ožujku.

Princ Harry bio je u dvije misije u Afganistanu kao kopilot-topnik na Apacheu, a u srpnju prošle godine dobio je diplomu zapovjednika tog helikoptera. Prošlog je tjedna rekao da odlazi na radno mjesto u vojni stožer u Londonu.