Ova je žena 'skinula' šefa CIA-e

Donedavna šefa CIA-e Davida Petraeusa "glave je došla" Jill Kelley, iz američke savezne države Floride, dobrovoljka koja sudjeluje u akcijama pomaganja vojsci.

Saga koja će dovesti do kraja karijere jednog od najcjenjenijih vojnih umova ove generacije, počela je s prijetećim emailovima koje je Kelley primila, prepala se i obavijestila FBI. Istraga je došla do 40-godišnje bivše vojnikinje Paule Broadwell koja je godinu dana provela u Afganistanu i pisala generalovu biografiju All In: The Education of General Petraeus.

Petraeusov blizak prijatelj kaže kako su se Kelley i njezin muž, oboje civili, sprijateljili s Petraeusima kad je on službovao na Floridi. Kelleyi su s njima slavili Božiće i posjećivali ih u Washingtonu gdje žive sestra i sin Jill Kelley. Sasvim je jasno da ničega osim prijateljstva nije bilo između Kelley i Petraeusa, rekao je taj blizak prijatelj.

No, izgleda da tako nije mislila Paula Broadwell, Petraeusova ljubavnica, pa je poslala prijeteće emailove, zbog kojih Petraeus više nije direktor CIA-e. Ostavku je dao zbog neprihvatljivog ponašanja za njega kao supruga i kao čelnika CIA-e.