Flagging Molly za kraj 14. Špancirfesta

Gostiju željnih dobre zabave nije nedostajalo u Varaždinu. U proteklih deset dana starom gradskom jezgrom prošpanciralo je više od 200 tisuća šetača. No svemu lijepom jednom dođe kraj, pa i još jednom Špancirfestu.

Koncertom benda Flogging Molly na MTV pozornici kod Starog grada večeras završava 14. Špancirfest. Osim benda Flogging Molly, na pozornici kod Starog grada večeras će nastupiti i bend Cold Snap. Na Trgu kralja Tomislava koncert će održati Marijan Ban i Diktatori, a na Stančićevom trgu Rambo Amadeus.

I ove su godine tisuće posjetitelja pohrlile u Varaždin. U staroj gradskoj jezgri dočekali su ih akrobati, ulični zabavljači, glumci, performeri i glazbenici iz svih krajeva svijeta. U silnoj vrevi teško je bilo sve i poloviti i uživati u raznolikom programu te svemu što Špancirfest nudi.

Iz festivala uličnih šetača i zabavljača koji njeguje tradiciju i stare obrte, u 14 godina postojanja, Špancirfest je izrastao u jedan od najvećih europskih uličnih festivala. Zašto, pogledajte u videoprilogu.