Goluža oprezan uoči Londona

Hrvatski rukometaši sutra lete u London na Olimpijske igre. S obzirom na to da su se već dva puta okitili zlatom, u Atlanti i prije osam godina u Ateni, očekivanja su velika.

Na jedan naš hrvatski mentalitet kojem ništa osim zlata nije dovoljno dobro, međutim, ipak treba imati na umu da su to Olimpijske igre, rekao je izbornik rukometne reprezentacije, Slavko Goluža.

Nakon dugo vremena, na sreću, u reprezentaciji nema ozlijeđenih.  29. srpnja igraju s uvijek neugodnim Korejcima. Pobjeda u prvoj utakmici itekako je bitna za samopouzdanje u Londonu.

Odlični, brzi, neugodni, to je jedna škola koju rijetko igramo protiv njih, tako da neće biti lako, rekao je Ivano Balić.

Hrvatska skupina je teška, protivnike respektiraju, ali su svjesni i svoje snage, posljednjih desetak godina u samom su vrhu svjetskog rukometa.

Skupina je teška, ali ja sam rekao da je možda bolje u početku igrat s jačim protivnikom, rekao je Igor Vori.

Dok traju Olimpijske igre 361 postaja londonskog metroa nosit će imena olimpijskih velikana. Jednu je postaju dobio i naš Ivano Balić, pa će zasigurno reprezentativci naći vremena i za taj posjet u gustom rasporedu utakmica.