Dora najgledanija subotnja emisija

Četvrta emisija Dore 2011., emitirana u subotu 12. veljače između 20 i 22 sata na HRT-u 1, bila je u tom terminu najgledaniji sadržaj na svim nacionalnim televizijama! Četvrtu emisiju Dore 2011. – Idemo na Eurosong pratilo je gotovo pola milijuna gledatelja.
 
Nakon napetosti u četvrtoj emisiji, u subotu nas ponovno očekuju neizvjesnosti: natjecatelji prvi put izvode po dvije pjesme, u žiriju sjede veterani Dora i Eurosongova: Danijela Martinović, Miran Hadživeljković i Ivanka Boljkovac, a glazbena gošća je - Severina!

O velikom interesu za Doru govori i velik broj poziva i SMS-ova, pa je tako tijekom prošloga tjedna zabilježeno ukupno 38.000 gledateljskih glasova, od čega je bilo 10.000 glasova putem SMS-a.
 
Svi ovi podaci pokazuju kako iz subote u subotu natjecanje za hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu izaziva sve veći interes. Napetost na ekranu prenijela se i na glasanje - na početku subotnje emisije doznali smo kako je Doris Teur za svega pet glasova osigurala nastavak natjecanja, a slično malene razlike u brojevima glasova su odlučile i u glasanju tijekom emisije!

Podsjetimo, nakon izravnoga prijenosa četvrte emisije u subotu navečer glasovima gledatelja odlučeno je da troje kandidata ide dalje – Jacques Houdek, Mirko Švenda Žiga i Darija Kinzer, dok o posljednjem natjecatelju odlučuju gledatelji glasovanjem tijekom cijelog tjedna. 
 
Gledajte u subotu Doru 2011. - Idemo na Eurosong i odlučite o hrvatskom predstavniku na ovogodišnjem Eurosongu!